Nieuws

Cloudconcerten weer van start

Tijdens de persconferentie van 26 november 2021 is aangekondigd dat Nederland wederom met strengere maatregelen te maken krijgt. Geen grote samenkomsten meer, geen theater, geen horeca na vijf uur. Is dat fijn? Nee. Gaat dat goed samen met een gezellig en intiem Cloudconcert op maat? Ja! Online live muziek om uw bijeenkomst leuker te maken. Daar kunnen wij voor zorgen. Stel uw vraag via de contact-pagina, of bel met 0624215321!

“Van het theater naar de huiskamer”

Een mooi stuk in de Telegraaf van 10 februari 2021! Over onze Cloudconcerten, appeltaarten en een lockdown-baby:

https://www.telegraaf.nl/entertainment/751620621/renee-van-wegberg-kans-gegrepen-om-tot-mezelf-te-komen?

Mooie reacties na nieuwe cloudconcerten

– “Het was hartstikke leuk en gezellig. Dankjulliewel voor het mooie verzoeknummer!” –

– “Tranen met tuiten hier. Vond het echt heel mooi! Goed geluid ook.” –

– “Super mooi gezongen, prachtig gitaarspel en leuke liedkeuze. Heel erg genoten!” –

Ook in het nieuwe jaar vonden er weer Cloudconcerten plaats, waarop we mooie reacties hebben mogen ontvangen. Zeker nu de mogelijkheden daarvoor al zo lang beperkt zijn, is er behoefte aan verbinding en tijd met elkaar doorbrengen.

Fijn om weer nieuwe online samenkomsten gezellig, uniek en bijzonder te hebben gemaakt!

Thuiswerkers, hou vol!

Voorlopig nog even geen gezellige gesprekken bij het koffiezetapparaat en de borrels met collega’s..

Het afgelopen jaar hebben we gemerkt hoe belangrijk en welkom die informele momenten met medewerkers zijn, om na een lange tijd van alleen thuiswerken weer verbinding te maken en op te kunnen laden.

Een oplossing voor een samenkomst in ontspannen sfeer op veilige afstand? Cloud Concert @ Home! Genieten van een online live concert op maat, ieder vanuit huis, maar toch samen met collega’s.

Zo kan de vrijdagmiddag-, of een verjaardagsborrel toch doorgaan! Proost!

Ga voor meer info naar contact, info@cloudconcert.nl, of bel met 06 24 21 53 21.

Opstart theatertour “Renée Doet De Dames”

Wegens voorbereidingen en try outs voor de nieuwe theatertour van Renée van Wegberg zijn er in september tijdelijk minder Cloud Concerten te boeken. Op 1 oktober zal Renée van Wegberg haar theater tournee starten in theater “De Kom” in Nieuwegein.

Heeft u een een webinar, een meeting of een ander online event, vraag dan meer info aan of boek via contact, info@cloudconcert.nl, of bel met 06 24 21 53 21

Cloud Concert @ Home op de nieuwspagina van Events.nl

Dé website voor high profile evenementen Events.nl heeft de online live-concerten van Cloud Concert @ Home opgepikt. Op hun nieuwspagina besteden zij aandacht aan deze ludieke manier voor bedrijven om een alternatieve vrijbimo of een online bedrijfsfeest te organiseren, nu medewerkers van veel organisaties nog steeds veelal vanuit huis werken.


Liedjes voor de mama’s een groot succes!

Mama’s moeten verwend worden op Moederdag. Afgelopen 10 mei was deze dag anders dan normaal, omdat velen niet de mogelijkheid hadden om hun eigen moeder te bezoeken en te knuffelen. Renée en Berry hebben vele moeders blij kunnen maken namens hun kinderen, met een aangevraagd lied met een persoonlijke boodschap op video.

Hieronder een aantal van de hartverwarmende reacties:

  • “Mijn moeder was hevig ontroerd en tegelijkertijd de koningin te rijk.”
  • “Super gedaan. Ook het persoonlijke stuk”
  • “Ik heb – weet ik niet hoeveel keer – te horen gekregen dat ze geen mooier cadeau had kunnen krijgen.”
  • “Tranen met tuiten!”

Weer een geslaagd concert van Cloud Concert @ Home!

“We hebben er echt energie van gekregen”, zei een van de medewerkers na het optreden van Cloud Concert @ Home, begeleid met onderstaande foto van de split screen. Op 7 mei vond een nieuw online live concert plaats voor het bedrijf NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), voor hun maandelijkse evenement ‘Broodje Cultuur’. Dit maal op een alternatieve manier via een samenkomst met Zoom.

Enkele reacties:

“Genieten van werkgever die ‘Broodje Cultuur’ online biedt. Met alle collega’s via Zoom account genieten van liveoptreden. Leuk om collega’s weer even bij elkaar te zien”.

“Renée van Wegberg en Berry Janssen waren top!”

“Zo Gaaf!”

“Ik was echt ontroerd, te bedenken dat ik een coole kikker ben.”

Huiskamercover voor AVROTROS

🎤 Voor de ‘Huiskamercovers’ van het AVROTROS programma Musical Moods, zingt elke week een Nederlandse artiest een nummer uit een musical, vanuit hun eigen huiskamer. Renée van Wegberg vertelt wat ‘Ironic’ met musical te maken heeft en je ziet wat hieraan voorafging…🎵 

Renée van Wegberg is Alanis Morissette in de tweede Musical Moods: Huiskamercovers

Thuissessie voor L1

Voor de ‘Plat-eweg Thuissessies’ van de Limburgse radiozender L1 speelden Renée en Berry het nummer van Ton Engels “Welkom bej de minse”.

Het eerste Cloud Concert @ Home is een feit!

Om een grote groep collega’s van MBO instelling een hart onder de riem te steken, werd er reeks workshops en online evenementen georganiseerd, waaronder een Cloud Concert @ Home. Om namens de directie hun waardering aan de werknemers uit te spreken voor hun flexibiliteit en harde werken konden collega’s met elkaar, maar elk vanuit hun eigen omgeving genieten van een live optreden. Er werd meegezongen, meegeklapt en de microfoons gingen op ‘aan’ op het moment dat er werd geapplaudisseerd.

De positieve reacties stroomden binnen:

“Heerlijk dit! Ik ben zelf  ‘muzikant’ (sax) en kan al weken niet met de band spelen. Ik mis het nu nog meer dan anders. Dank jullie voor dit fijne stukje middag.”

“Prachtig! Ik zak steeds verder onderuit in de bank…heerlijk ontspannend dit!”

“ Ik dans me gek, buiten adem, na een maand stilzitten.”

“Super leuk en mooi!!! Erg van genoten!!”

Hallo!

Dat er af en toe dingen misgaan tijdens het opnemen van filmpjes moge duidelijk zijn. Maar tegelijkertijd beginnen met een groet, bleek een uitdaging die we niet konden laten slagen.  Zie hier hoe de pogingen verliepen.

One Takers

Na de oproep van Renée om verzoekjes in te sturen voor het inspelen van een lied, voor iemand die het verdiende of even nodig had, werden tientallen nummers ingestudeerd en ingespeeld. Het was zeer dankbaar om onder andere mensen die hard aan het werk waren in de zorg, of ouderen die alleen thuis zaten en geen bezoek konden ontvangen, te verrassen. Zoals in het onderstaande filmpje kunt zien waren dat bijna allemaal One Takers.